Julhälsning från ett snöigt Arvidsjaur 2014

Jaktliga aktiviteter har nu bytts ut mot skidåkning och draghundsträning. Vi såg verkligen fram emot att köra in Easy, med sitt långa kliv, ordentligt. Tyvärr råkade hon, i slutet av jakten, skala av en bit av en trampdyna. Så hon vilar, bandageras när hon ska ut och har alldeles för lugn tillvaro. Jana och Sally njuter desto mer och är alltid redo för skidspåret! Här en bild från skoterleden som går förbi vårt hus:
 
Det är så roligt att följa alla valpar! Ibland tittar någon förbi lite hastigt på väg tur eller retur någon jaktsväng, andra gånger överraskas vi av ett mail eller ett telefonsamtal. Här om kvällen hade vi kontakt med "olyckskorpen" Perry, som nu hämtat sig från både operation och gips, och det gladde oss att det verkar vara full fart på honom igen!
 
Vi sätter nu in lite blandade bilder vi fått från valpar ur Sallys kullar:
 
ENOK
 
Här syns Enok och Tobias på E-kullens valpträff. Enok har gått väldigt bra jaktligt i höst och liksom alla syskon som prövat på att gå i utställningsringen, fick även han omdömet Excellent i Kiruna.
Här i närbild.
 
 
PHENIX
Phenix undersöker viltet och upptäcker hur glad husse och matte blir när han kan bära truten! Även han "prövade sina vingar" i ringen och blev BIR-valp i Umeå i höst.
Här i närbild.
 
ELIS
Snacka om att göra matte förvånad när han kom i full rulle ut ur buskarna men en stelfrusen räv, som någon hade skjutit och bara lämnat. Han verkar tjuvstarta i elitklass!
 
ECCHITA
-Hur länge ska jag ligga här husse?
 
EXAKT
-Det här har jag varit med om många gånger!
 
EASY
- Nu vill jag än en gång bjuda in alla mina syskon (E- och P-kullen) till vår planerade kennelträff i Söderbodan till sommaren. (Datum se tidigare inlägg, anmäl till oss så snart som möjligt). Bilden är från uppflogsträningen under förra träffen.  
 
Till sist ett par bleka decemberbilder med en varm önskan från oss om en riktigt
GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!
 
 

RSS 2.0