Snart halvtid- Det är nu det händer saker!!!

I och med bättre syn och att hörselgången nu har öppnat sig, så har intresset för syskonen och människor ökat. Vi är nu inne i socialiseringesperioden, som varar ungefär mellan 21 dagar- 3 månader. Det är så mysigt att komma in och mötas av små viftande svanstippar. Valparna hittar nu också tillbaka hem till nästet, så vi har öppnat upp så att de kan röra sig fritt i hela valprummet. Vi har gjort sovplatsen mindre och det syns redan att de små går ifrån, för att kissa på tidningar runt omkring.
Än så länge är det bara familjen och Vinters familj som har varit inne i hundrummet, men i morgon och på söndag kommer några valpköpare för att få sig en titt.
 
Valparna äter nu också med god aptit några små mål per dag, en gröt bestående av köttfärs, äggulor, valpfoder och valpvälling. Vi försöker att vissla när maten ska serveras, så har man inkallningen lätt som en plätt.
 
 
 
Valparna sover fortfarande långa stunder och Easy passar då på att vila upp sig inför kommande uppfostringsperiod. De vakna stunderna slutar oftast med att valparna somnar i knät.
 
 
-Okey, jag lägger mig väl här ovanpå de andra.
 
Att vorsthrar är sociala knähundar syns väl på bilden nedan, när tre generationer jaktchampions har första parkett vid korvgrillarelden: Mormor Sally längst t.h., mormorsmor Jana (den vita i mitten) och mamma Easy närmast i bild.
 
Sätter även in en sommarbild på mormorsmor Jana, urmodern i Sepparnas kennel och hennes dotter Sally, mormor till A-kullen. Två fina hundar som gett oss många äventyr och som nu vilar i de sälla jaktmarkerna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0