P-kullen 1år 20150408

Nu har det gått några dagar sedan P-kullens ettårsdag. De fyra unghundarna i kullen (Pejla, Perry, Primus och Phenix) deltar glatt i familjernas aktiviteter såsom skoterturer, äventyr i fjäll och skog, skidåkning och drag, grunddressyr, jakt och apportträning, hundutställning...Vi följer med spänning deras fortsatta utveckling.
 
Pejla: 
Har varit med på dressyrkurs och kommit en bit på i apportträning med bock och dummies och det börjar vara dags att öka svårighetsgraden. Hennes huvud påminner mycket om Sallys.
  
 
 
Perry:
Perry är en glad och följsam hund, som nu är helt återställd efter sina benbrott i tassen. Han har redan fått följa med och känna på stämningen som åskådare i sitt första Vindelälvsdrag.
 
Phenix:
Är en reslig yngling som nu har vuxit förbi båda sina äldre hanhundskompisar i familjen. Han fungerar väldigt bra tillsammans med andra hundar och har besökt fjällen flera gånger. Phenix blir mer och mer intresserad av fågel, förstår nu riktigt bra vad det handlar om och har stått flera gånger för ripa. Han tycker det är roligt att avancera och stannar därefter oftast på kommando, t.o.m. på hare!
 
Marlene är fastkopplad
 
Primus:
Gillar att åka skoter och springa bredvid när husse åker ut på någon skidtur. Har även jakttränat då han jagat tofsvipor i 1 dm lera, utan att lyssna på inkallning, med dusch som påföljd.
Här står han i fönstret och spanar på de fladdrande vårfåglarna.
 
Även mormor Jana, mamma Sally och storasyster Easy har fått träffa "de bevingade vita" under ett par härliga fjällturer, både kring Hemavan och i Gautosjö. Här lite bilder från Sverige i sin finaste skrud:                                    
 
Världens bästa jobb! Easy och Sally har koll på läget.
 
Islossning vid Umeälven
 
Gammalt vackert härbrefönster
 
 På Jofjällets topp
 
Grodperspektiv mot klarblå himmel.
 
 
 
Till sist lite bilder från Sepparnas Elis i både arbete och vila.
 
Susanne känner vinddraget
 
 
Koll på ripan till vänster i bild.
 
 
Vi ser fram emot att träffa Sallys valpar och ägare på träningshelgen i Söderbodan.

RSS 2.0