Draghundar, kennelträff, valpbok och lite vintrigare 8-månadersbilder...

Vill börja inlägget med att gratulera E-kullens fina pappa Naik till en hedrande bronsplats i kickbike vid barmarks-SM i Falun!!! Hipp hipp hurra, du är fantastisk på att dra!
 
Med på barmarks-SM var också familjen som äger Sepparnas Siv. Siv är en liten tik men hon har vunnit många fina draghundsutmärkelser under åren. Siv är numera pensionerad och får hjälpa familjens yngsta i början av hennes karriär. Det ska börjas i tid.... Vi gratulerar också matte Hanna som ,med hunden Tintin, snart ska representera Sverige på VM i Polen.
 
Så lite mer bilder av syskonen P: Pira har visat att hon kan gå på löpor och hon har verkligen fått lukta på fågel i samband med jakten i Abborrträsks fågelrika skogar.
 
Här Pira med sin mentor Chiwa.
 
Hemma vid matskålen är det katten som bestämmer och Pira tittar snällt på tills kisse är mätt.
 
Så en fin sidbild av Pira ute i solskenet.
 
 
I går kom en fin fjällbild från pappa Hoffern (längst bort), "plastbrorsan Tor" och Pålhoff, som befann sig på hög höjd i ett 15-20 cm djupt snölandskap.
 
Pio står som ett proffs...
 
 
Även hos oss är vintern på gång. Pennie har fått gå en hel del själv nu och har visat att hon kan stå själv och även resa fågel. Ingen fågel fälld för henne och inga skott över huvudet ännu i fågelsituationer.
 
Tre olika sätt att "stå":
 
 
 
Roger har burit hem ett fällhorn då och då från sina jaktsvängar i höst. Få se om vi kanske kan knåpa ihop någon ljusstake eller fruktskål?
 
Och här sitter Pennie så "bekvämt" och lyssnar när vi resonerar om vår kennelträff 2018: Vi vill gärna bjuda in båda P-kullarna och funderar på 19-20 maj som preliminära datum. Hoppas det går i lås och att de flesta har möjlighet att komma? Program och en ordentlig inbjudan kommer så småningom. Vi ska nu under de kalla månaderna börja med att sortera bilder för P2-kullens valpbok. Priset blir ca 300 kr och ni som önskar ett ex kan väl höra av er...
 
 

RSS 2.0