Härliga bilder från jakten -18 från S-och P-kullarna

Först Elis på äventyr med matte Susanne:
 
Hans bror Ess är också på gång:
 
Easy, under en varm jaktdag i Arvidsjaurs skogar:
 
Hennes son Pålhoff, hos pappa Hoffern i Norge, har skickat 3 bilder. Den första med en av Påls första fåglar...
 
 
...och här med pappa Hoffern (längt till vänster) och plastbrorsan Tor (i mitten), uppe i den norska fjällvärlden:
 
Peggy gick oturligt nog i löp, i samband med Arvidsjaurs jaktprov. Hon tar nu med sina fina resultat på bruksgrenarna och startar på jaktprov på fjäll i Gällivare. Vi håller tummarna för hennne nästa helg!
 
Här en fin bild på Pixla med husse, som blev den enda att representera P2-kullen på Riksprovet. Hon var på gång med ett pris efter fältdelen, men hon missade vattnet och blev därför utan.
 
Pira har en spännande doft i näsan...
 
 Vår Pennie har gått ett jaktprov i Unghundsklass respektive Öppen klass och därmed lyckats med ett första pris i varje klass. Under "Unghundshelgen" blev hon dessutom bästa hund, alla klasser, med 180 poäng. Här hennes provgrupp...
 
Här ett par bilder på Pennie ute på äventyr i skogarna runt Arvidsjaur...
 
 
Med dessa fina bilder vill vi tacka våra valpköpare för att ni så väl tar hand om "våra" valpar/era hundar, engagerar er och tränar olika moment, alla samtal som vi får och spontana besök som dyker upp. Så roooooligt och spääääännande att få följa er!
I samband med årsskiftet ser vi också fram emot ytterligare en parning och en valpkull, efter vår Easy och Huldremyras BKP Vinter.  Vi har stora förhoppningar på en kull efter dessa föräldrar och kommer att behålla en valp ur den till vår lilla kennel.    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0