Oroliga dagar….

(null)

Under ca 1,5 veckas tid har vi oroat oss/ varit med/vaktat hundarna dygnet om. Nu har vi fått hjälp med sjuklingarna ( Pennie och Easy), så nu hoppas vi det vänder så att vi kan börja njuta av vårvintern. Easy hade början till livmoderinflammation, som trots medicinering utvecklades till just detta. Hon fick operera bort livmodern i går och just nu känns det ok. Pennie fick operera bort en mycket irriterande knöl längst bak i vulvan förra onsdagen och hon verkar ganska pigg nu, men får naturligtvis ta det lugnt ett tag till. Asta däremot är glad och frisk, men kan absolut inte fatta varför hennes sängkompisar ska bo i olika rum? Hon har iaf sin egentid med husse pulsandes i skogen.

(null)

Astas valpar testar lite olika aktiviteter. Här syns Rexiba och R-Milo på valputställning.

(null)

(null)

Rexiba har också tillbringat någon vecka i stugan. Familjen åker ut tidiga mornar för att hitta lite ripor åt henne.

(null)

R-Yatzy trivs också ute och gillar att åka skoter med husse.

Milo tränar att hålla, hålla…

Rio får lite vägledning ute på jaktmarkerna av sina äldre kompisar.

Recco har testat lite drag med lillhusse och han förstod direkt vad han skulle göra.

Här sitter Recco och visar upp sitt nya värmetäcke i solskenet.

Och vi, vi bara längtar uuuuuut!!! ( Bilden tagen en härlig dag för 2 veckor sedan, innan " hundägarnas mardröm" slog till…)


Asta, vår Asta....

I dag fyller vår härliga, goa, genomsnälla, arbetsvilliga och duktiga Asta hela 4 år. Åren går och vi har redan fått uppleva så många äventyr med hennne och nu hägrar vårvintern och de svenska fjällen... Vi sänder grattishälsningar till syskonen Aska, Axa, Andi och Akke på födelsedagen!!!
 
Sepparnas Asta (2 bilder)
 
 

RSS 2.0