Veckor av oro och veterinärbesök

Tänk att man kan bli så glad och upprymd av att se en hög med hundskit som håller ihop!!!
 
Sedan påsk har vi haft oroliga dagar, nätter och veckor. Pennie fick troligen i sig något olämpligt, vilket orsakade diarée de lux. Vi gav först skonkost som ris, fisk och kyckling några dagar innan första veterinärbesöket och sedan dess har vi i princip varit in med henne varje vecka, tagit blodprover, avföringsprov, röntgat för att se att inget olämpligt fastnat och nu sist gjort ultraljud för att utesluta någon tumör. Eftersom detta inte var fallet fick vi efter 5 veckor äntligen antibiotika och är nu en vecka in behandlingen, vilket verkar vända trenden. Vi skojar om att vi i princip "har köpt en ny hund", då veterinärkostnaderna snabbt skenar iväg. Blir hon nu bara helt återställd så spelar ju detta inte alls någon roll, då det ju är just henne vi vill ha. 
 
 
 
Vi har vilat, vilat och åter vilat. Men nu känns det så härligt att dra igång lite korta promenader. 
 
Sätter nu in några vårvinter- och vårbilder på några av valparna som är födda hos oss på Maskinstigen. Det är så roligt att se hur hundarna aktiveras och vilka skiftande äventyr de får vara ute på. Först har vi Pixla som har turen att ha en familj med en stuga i fjällen, där hon till fullo kan utnyttja den härliga tid som just smält bort.
 
Pålhoff har nu börjat gå i trespann tillsammans med pappa Hoffern, när matte drar till sin hytte.
 
Pio i Adak har blivit en riktig motorknutte, då både fyrhjuling och båtlivet har tinat fram. Innan Pennie blev dålig hade vi ett par kvällar utställningsträning inför Bottenvikens utställning i Öjebyn. Då både sjukdom och löp kom emellan för vår del var det denne herre och syster Peggy som fick representera P2-kullen. Vi gratulerar Pio till ett Excellent och Peggy till ett VG!!!
 
 
Sepparnas Siv i Dalarna har hunnit fylla 11år och har, då fart och styrka avtagit en smula,  övergått till att tävla med lillmatte.
 
Elis har bytt ut pimpelspöet och tar sig nu lite kvällsbad i stället.
 
 Det ska börjas i tid. Yngsta barnbarnet pekar ut riktningen...
 

RSS 2.0