En "julklapp" med förhoppning om småttisar....

Easy, som tidigare haft en exakt löpcykel, började plötsligt att löpa nästan en månad tidigare än vi trott. Som inledning på julledigheten har vi nu haft dejt med gänget från Söderbodan. Detta resulterade i parning mellan SE44719/2012 Sepparnas Easy och SE47059/2015 Huldremyras BKP Vinter, så nu börjar väntans tider för oss. Vi hoppas på ett gäng fina valpar (liksom P2-kullen nedan) och eftersom vi haft fyra kullar: S-, E-, P- och P-kullen blir detta då vår A-kull (efter kennelnamnet Sepparnas).
Vinter har, sedan det tidigare inlägget om "A-kull på gång", nu även lagt till fler meriter som 1:a pris på jaktprov i EKL och Excellent, Cert, BIR på hundutställning i Överkalix i augusti. Inte förvånande alls!!! Läs mer om båda hundarnas resultat på SKK avelsdata samt SVK:s resultatdatabas. Parningen är naturligtvis godkänd av avelsrådet.
 
Vi har fått en vinterhälsning från Pennies syster Pointing Vega från en dag med ett bra jobb på tjäder.
 
Lägger också in ett par härliga novemberbilder på Pålhoff (till vänster på första kortet samt bakom busken på bild två) och P2-kullens pappa Hoffern:
 
 
Det kom också en julhälsning med en bild från i höst från Phenix (P1) och hans familj:
 
Till sist vill vi, med några vintriga bilder på Pennie och Easy från "julgranshuggardagen", önska alla våra två- och fyrbenta vänner härliga, avkopplande juldagar och ett riktigt gott nytt år!   /Ingridh och Roger
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0